Företaget startades 1987 av far och dotter, Agne och Agneta.

År 1989 övertog de en firma som huvudsakligen sysslade med svartkruts-vapen, och som sedan dess har blivit deras egen specialitet. De har generalagentur för flera olika produkter inom svartkrutsskytte; samt lagerför ständigt minst 250 st svarkrutsvapen från Pietta, Pedersoli och Uberti. Annars så tas beställning på varor.

Förutom ca 1000 olika vapen i butiken, plus mängder av tillbehör, ombesörjs även service och reparationer av dito. Lee, laddutrustningar, finns det ett stort lager av. Dessutom kan handladdning av ¨udda¨ kalibrar  också ordnas. Rådgivning om vapen och laddningsdata ges i mån av tid.

Agneta sköter oftast telefonorder, import och export, medan Agne ägnar sig åt resten av verksamheten i butiken. Men så klart , är dom är flexibla och delar på arbetsuppgifterna. Deras kunder är framför allt privatpersoner, men de har samarbete även med ett stort nät av återförsäljare.

Agne har jobbat som proffsjägare i Australien, och har över 50 års erfarenhet av alla slags vapen och ammunition. Agneta går i sin fars fotspår och började hjälpa till med handladdning redan i 10-årsåldern. Hon har en gedigen kunskap om vapen och har även hållit utbildningar i jägarexamen. Jakt, viltvård samt skytte med alla slags vapen är ett gemensamt intresse och tillsammans har de  90 års erfarenhet.

Företaget säljer till hela Europa och har ett rykte om sig att ha god service samt ett ¨ know how¨.

Vi är generalagent för följande företag

Hemsida skapad med av Stick Out Media

© Copyright 2019 Skytteservice i Ängelholm